Шпигуни показали салон Hyundai Santa Fe нового покоління

21:21 27.03.2023
Шпигуни показали салон Hyundai Santa Fe нового покоління

Фотошпигуни помітили під час дорожніх тестів Hyundai Santa Fe нового, п'ятого, покоління, яке компанія Hyundai почне продавати у 2023 році. Вперше вдалось побачили салон цього нового кросовера.

Про те, що Hyundai розробляє Hyundai Santa Fe нового покоління, стало відомо у 2022 році. Тоді фотошпигуни помітили його під час дорожніх тестів у суцільному камуфляжі. Південнокорейський автогігант продовжує тестувати Santa Fe у сильному камуфляжі, але тепер фотошпигуни сфотографували його салон.

Судячи з фотографій, дисплей для водія та дисплей інформаційно-розважальної системи розміщені на одному широкому екрані. Його дизайн схожий на дизайн панелі приладів Hyundai Kona нового покоління. Центральна консоль виглядає напрочуд порожньою, але на ній можна розмістити спеціальні бездротові зарядні пристрої для двох смартфонів. Вибір передач для трансмісії, мабуть, знаходиться на рульовій колонці.

Новий Santa Fe досі тестують у щільному камуфляжі. Але зрозуміло, що він матиме «квадратний» дизайн у стилі британського позашляховика Land Rover Defender. Тобто він дуже сильно відрізнятиметься від моделі попереднього покоління. Судячи з фотографій, у Santa Fe нового покоління буде нова решітка радіатора (вона буде менше, ніж у моделі четвертого покоління), нові бампери, фари і задні ліхтарі.

Які силові агрегати увійдуть до лінійки двигунів - ще точно не відомо. Мабуть, бензиновий і дизельний двигуни залишаться, але з'явиться нова версія з повноцінною гібридною силовою установкою. Також не виключено, що покупцям запропонують версію з електричною силовою установкою.

Hyundai почне продавати у Південній Кореї Hyundai Santa Fe п'ятого покоління наприкінці 2023 року. Глобальна версія цього нового кросовера у продажу з'явиться, мабуть, у 2024 році.


Источник: Today.ua
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015