MG має намір потіснити Dacia на ринку Європи

22:34 26.03.2023
MG має намір потіснити Dacia на ринку Європи

Британська компанія Morris Garage вирішила зміцнити свої позиції на європейському ринку та стати лідером у бюджетному сегменті.

Керівництво марки розробило нову стратегію розвитку, в рамках якої MG випустить низку бюджетних автомобілів та електромобілів. За ціною вони будуть дешевшими за Dacia, але в рази перевершать моделі румунської компанії за характеристиками. Реалізувати такий амбітний план допоможе китайський автогігант SAIC.

Сьогодні Morris Garage пропонує в Європі чотири електромобілі: MG4 Electric, MG ZS EV, MG5 Electric та MG Marvel R Electric. Перш ніж розпочати розширення модельного ряду, виробник проведе певну ревізію цих електрокарів. У другій половині поточного року у сімействі MG4 з'явиться бюджетна версія.

До кінця цього року представлять оновлений MG ZS EV. Модель переїде на нову платформу та отримає низку сучасних функцій. MG Marvel R Electric залишить конвеєр, а його місце займе абсолютно нова модель. Також модернізації будуть піддані автомобілі з бензиновими двигунами та гібридні моделі, які зараз випускає компанія. Але інформації щодо їх оновлення поки що немає.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015