Американці зможуть два роки безкоштовно заряджати електрокари Hyundai IONIQ 6

16:51 26.03.2023
Американці зможуть два роки безкоштовно заряджати електрокари Hyundai IONIQ 6

Свої зарядні станції для користування власникам IONIQ 6 надасть велика мережа Electrify America, яка раніше співпрацювала з Hyundai та іншими великими брендами, просуваючи електрокари. Вона дозволить провести необмежену кількість півгодинних сеансів зарядки протягом двох років. Зворотний відлік стартує з дати покупки електроседану.

Півгодинного сеансу для Hyundai IONIQ 6 має бути достатньо: від зарядки Electrify America потужністю 350 кіловат-годин запас енергії седана з 800-вольтовою батареєю можна збільшити з 10 до 80 відсотків лише за 18 хвилин. Всі станції занесені в карту у фірмовому додатку, через який можна відстежувати процес зарядки.

За окрему плату компанія надає пристрій для дому - HomeStation, що забезпечує максимальну швидкість зарядки 9,6 кіловат. Станція «дружить» з Wi-Fi для інтеграції з додатком.

Першим електрокаром, якому Electrify America подарувала можливість безкоштовної зарядки, став Porsche Taycan - йому дісталися три роки 30-хвилинних сеансів. EA встигла співпрацювати з низкою великих виробників «електричок», включаючи китайські: Audi, BMW, Mercedes, Volvo, Polestar, Ford, Genesis, Volkswagen, Jeep, Harley-Davidson, Kia, Byton, VinFast та Fisker-Ocean.


Источник: theROAD
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015