Перший БПЛА комплекс «Шарк» у комплекті з повнопривідним Torsus надійшов до ЗСУ

20:44 25.03.2023
Перший БПЛА комплекс «Шарк» у комплекті з повнопривідним Torsus надійшов до ЗСУ

Фонд «Повернись живим» повідомив, що перший з 25-ти безпілотних авіаційних комплексів «Шарк» проєкту «ОКО ЗА ОКО», надійшов до військових. Цей комплекс включає Два літаки, наземну станція управління, катапульта, повний комплект ЗІПів для роботи та обслуговування техніки, і щонайголовніше - новий кастомізований повнопривідний бус від Torsus на якому це все розміщено.

«Прохідне авто Torsus від Pulsar Expo із наземною станцією управління і 2 БпЛА з пусковою установкою від Ukrspecsystems у рамках нашого спільного з OKKO проєкту отримали аеророзвідники однієї з артилерійських бригад ЗСУ», - повідомляється на Facebook-сторінці організації.

Безпілотник з радіусом впевненої роботи до 60 км та тривалістю польоту 4 години забезпечуватиме розвідку та цілевказання нашій артилерії та реактивним системам.

Для переміщення комплексу було обрано повнопривідний мікроавтобус Torsus української розробки, який пристосований для руху по бездоріжжю.

Нагадаємо, у рамках проєкту «ОКО ЗА ОКО» фонд «Повернись живим» акумульовує з мережею АЗК ОККО 325 000 000 гривень на 25 розвідкомплексів «ШАРК», які складаються загалом з:


Щоб долучитися:


Источник: Auto-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015