Подробиці рестайлінгу Tesla Model 3 злили в мережу

17:58 25.03.2023
Подробиці рестайлінгу Tesla Model 3 злили в мережу

За чутками, Tesla працює над оновленою версією електрокара Model 3 під кодовою назвою Project Highland. У мережі вже з'явився докладний список усіх майбутніх змін моделі рестайлінгу і приблизна дата її релізу.

Якщо вірити інсайдерській публікації, Tesla не тільки оновить зовнішній вигляд, але замінить деякі компоненти автомобіля. Як приклад наводиться новий передній бампер з отвором камери внизу по центру. Задній бампер також зміниться, але подробиці невідомі.

Також повідомляється про модифікацію форми фар (вони, як і раніше, будуть матричними) і дзеркал, які виглядатимуть «свіжішими». Крім того, для покращення кругового огляду Tesla вбудує по одній камері на бічні сторони автомобіля.

Також повідомляється, що компанія видалить із Model 3 датчик температури повітря. Його функцію візьме на себе покращений сенсор GPS, за допомогою якого бортовий комп'ютер зможе отримувати більш точну інформацію про місцезнаходження, і на основі цього надавати інформацію про погоду. З чуток, зміна продиктована необхідністю заощадити на компонентах автомобіля.

З тих самих міркувань, як стверджує інсайдер, компанія замінить дерев'яні вставки в салоні на тканинні аналоги. Раніше з цією ж метою в Tesla замінили радари на камери. Реліз нової Model 3 може відбутися в третьому кварталі 2023 року, але офіційно про це компанія ще не оголошувала.

Tesla’s Model 3, Project Highland Exposed: What’s changing pic.twitter.com/po9zzvD7Le

— John Ndue (@h0d10n) March 21, 2023

Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015