Оновлений Volkswagen Touareg без маскування «засвітився» на відео

23:46 23.03.2023
Оновлений Volkswagen Touareg без маскування «засвітився» на відео

Коли величний Volkswagen Touareg 2024 граційно ковзає по шосе, його зовнішність миттєво привертає увагу всіх, хто на нього дивиться. Цей розкішний крос середнього розміру приваблює тих, хто шукає комфортний паркетник для всієї родини. Зараз машина готується до рестайлінгу, і нещодавно вона була виведена на дорожні випробування. Звісно, в інтернеті з'явилися шпигунські фотографії.

З майбутнім фейсліфтингом, Touareg зазнає безліч змі і стане ще привабливішим. Його решітка радіатора стала візуально більш «гострішою», а її кути більш виражені. Також світлодіодне освітлення стало яскравішим. Задні ліхтарі обтічної форми, рельєфний бампер, що надає витончений вигляд, який обов’язково приверне увагу.

Інтер'єр Touareg також буде покращено: з'явиться нова інформаційно-розважальна система з великим сенсорним екраном та оновленим програмним забезпеченням. Мінімалістична естетика панелі приладів і ергономічні елементи управління дадуть відчуття контролю і технологічності. Однак варто зазначити, що це поки що лише припущення експертів. Реальне обладнання розкриється після дебюту машини.

Але що справді відрізняє Touareg від конкурентів, то це його вражаючі функції безпеки. Навіть актуальна версія має адаптивний круїз-контроль, попередження про вихід зі смуги руху та автоматичне екстрене гальмування. Крім того, в арсеналі моделі є комплект подушок безпеки та інші функції пасивного захисту. Очікується, що у рестайлінговій специфікації таких систем буде ще більше.

Дата випуску і ціна поки не розкриваються, але одне можна сказати напевно: новий Touareg заслуговує на увагу. Загалом за припущеннями європейських ЗМІ цей розкішний кросовер має дебютувати цього року.


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015