Honda реорганізує свої заводи у США

17:24 17.03.2023
Honda реорганізує свої заводи у США

Honda планує налагодити у США масове виробництво електромобілів. У зв'язку з цим компанія має намір реорганізувати свої американські заводи. І цей процес вже розпочався. Зокрема, у модернізацію підприємств в Огайо - автозаводів у Мерісвіллі та Іст-Ліберті та моторного у Анні - компанія інвестувала 700 мільйонів доларів.

З січня 2024 року дві лінії заводу у Мерісвіллі, які наразі виробляють автомобілі з ДВЗ, об'єднають в одну, а другу віддадуть під електромобілі. Роком пізніше виробництво седана Accord перенесуть із Мерісвілля до Індіани.

Виробництво бензинових моторів V6 з Анни (штат Техас) поступово перенесуть на завод у Алабамі. На площах, що вивільнилися, спільно з південнокорейською LG Energy Solutions організують випуск блоків управління та батарей для електромобілів. Вільні площі на заводі трансмісій у Джорджії завантажать виробництвом електричних осей.

Імовірно, Honda хоче скористатися федеральними податковими пільгами за Законом про зниження інфляції. Він передбачає компенсації виробникам електромобілів та акумуляторних блоків для них.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015