У Польщі чоловіка позбавили водійських прав через відео у соцмережах

23:21 15.03.2023
У Польщі чоловіка позбавили водійських прав через відео у соцмережах

Мешканці гміни Смолдзіно (Поморське воєводство) у соцмережах похвалилися незвичайною поїздкою: водія уже позбавили прав, а його друзів оштрафували.

Нещодавно офіцери відділу по боротьбі з економічною злочинністю та корупцією зі Слупська натрапили на відео в соціальній мережі, де кілька чоловіків їздять вулицями Смолдзіна на капоті автомобіля та в багажнику. Правоохоронці вилучили записи та передали їх працівникам відділу дорожніх порушень. Ретельний аналіз цих матеріалів, а також подальший збір записів з камер спостереження, дозволили встановити особи всіх учасників цієї небезпечної та безвідповідальної «гри».

Як виявилося, за кермом автомобіля перебував 24-річний житель гміни Смолдзіно, а пасажирами були його знайомі віком від 25 до 48 років.

«На водія склали протоколи за створення загрози дорожнього руху, перевезення пасажирів без обов'язкових пасків безпеки, недотримання правил правостороннього руху, а також перевезення великої кількості пасажирів», - повідомив Якуб Багінський з Головного управління міської поліції в Слупську.

24-річного чоловіка уже позбавили водійських. Водночас усі шестеро пасажирів були оштрафовані.


Источник: inPoland.net.pl
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015