Пікапу Tesla Cybertruck пророкують низький попит

20:48 15.03.2023
Пікапу Tesla Cybertruck пророкують низький попит

Цього літа Tesla планує запустити серійне виробництво довгоочікуваного пікапа Cybertruck, анонсованого ще 2017 року. Саму ж ідею створення пікапа голова компанії Ілон Маск виношував із 2012 року.

Виробництво повнопривідних дво- та тримоторних версій Cybertruck планувалося розпочати наприкінці 2021 року, задньопривідної - наприкінці 2022 року. Але через різні причини терміни кілька разів переносилися.

Але, схоже, футуристичний пікап Ілона Маска все ж таки стане на конвеєр. По мірі наближення до цієї довгоочікуваної події фінансові аналітики зважують шанси майбутнього Cybertruck. На думку експертів фінансової корпорації Morgan Stanley, пікап «швидше за все, буде культовим автомобілем для ентузіастів» із річними продажами близько 50 000 одиниць. І це незважаючи на те, що з моменту офіційної презентації у 2019 році Tesla зібрала понад 1,6 млн предзамовлень.

У Morgan Stanley вважають, що хоча багатьом подобається нетрадиційний дизайн Cybertruck, він може втратити свою привабливість, як тільки вийде на вулиці та стане частиною повсякденного життя. Не виключено, що частина тих, хто оформив бронювання, не дочекаються свого автомобіля. Тим більше що цього року Tesla планує обмежене виробництво. Більш масовим воно стане лише у 2024 році.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015