Hyundai представив технологію, яка автоматично змінює кліренс і збільшує запас ходу

21:54 14.03.2023
Hyundai представив технологію, яка автоматично змінює кліренс і збільшує запас ходу

Hyundai Mobis, підрозділ Hyundai Motor Company, що займається запчастинами та обслуговуванням, представив нову технологічну систему, яка може автоматично регулювати висоту електромобіля в залежності від навколишнього середовища, наприклад, на нерівних дорогах, автомагістралях, парковках тощо.

Система Electric Leveling Control (ELC) була розроблена спільно з Hyundai Motor Company для захисту акумуляторів електромобілів, збільшення дальності пробігу та полегшення посадки та висадки з транспортних засобів.

Нова технологія Hyundai може регулювати висоту електромобіля до 6 см в залежності від умов.

Система керування автоматично збільшить або зменшить дорожній просвіт, щоб найкращим чином відповідати сценарію керування. Якщо ви їдете по снігу, гравію, воді тощо, додаткові шість сантиметрів допоможуть захистити акумулятор та ыншы частини транспортного засобу від пошкоджень.

На шосе зменщення кліренсу електромобіля може допомогти покращити аеродинаміку, тим самим збільшивши запас ходу та покращивши продуктивність за рахунок нижчого центру тяжіння.

При завантаженні багажу або виході з автомобіля електромобіль може підніматися або опускатися, що робить його більш доступним та покращує враження від водіння.

ELC використовує датчики, прикріплені до автомобіля, для визначення оптимальної висоти дорожнього просвіту та регулюватиметься за допомогою електричного гідравлічного насоса для керування ним з усіх чотирьох коліс.


Источник: Україна Електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015