На продаж виставили родстер Mazda MX-5 із двигуном Chevrolet Camaro

18:53 12.03.2023
На продаж виставили родстер Mazda MX-5 із двигуном Chevrolet Camaro

На майданчику Cars&Bids виставили на продаж родстер Mazda MX-5 Miata LS 2001 випуску. Машина пофарбована у світло-блакитний відтінок Crystal Blue Mica, який поєднується з коричневим м'яким дахом та салоном, виконаним у шкірі того ж кольору.

Особливість цього автомобіля полягає в тому, що під його капотом встановлений не стандартний двигун, а 5,7-літровий V8 LS1 від Chevrolet Camaro, який працює в парі з 6-ступінчастою «механікой». Віддачу цього мотора збільшили до 342 к.с. та 489 Нм. Це було досягнуто за рахунок використання нової системи впуску та випуску, кастомних патрубків вихлопної системи, нового паливного насоса та іншого радіатора.

Також можна відзначити новий підрамник у задній частині, іншу підвіску, нові напіввісі, амортизатори та пружини Flyin Miata, передній стабілізатор поперечної стійкості від BMW та інші гальма. Водночас, машина продовжує їздити на оригінальних 16-дюймових легкосплавних колісних дисках. На її одометрі зафіксовано пробіг у 144 100 км.

У лістингу зазначено, що на кузові родстера є відколи фарби, подряпини і навіть кілька вм'ятин. Також відшарувалося тонування на склі водія, не працює круїз-контроль і немає кришки прикурювача. А ось оббивка сидінь та дах виглядають чудово. Без дорікань працює і аудіосистема Bose. До кінця торгів залишилося менше ніж 10 годин. На момент написання статті максимальна ставка становила 21 750 доларів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015