Новий MINI Cooper отримає електричну версію

21:17 09.03.2023
Новий MINI Cooper отримає електричну версію

Компанія MINI, що належить BMW, готує до виходу новий MINI Cooper. Автомобіль дебютує на вересневому автосалоні в Мюнхені разом з кросовером Countryman і пропонуватиметься як з бензиновою, так і повністю електричною силовою установкою.

Електричну версію MINI Cooper збудують на платформі, розробленій BMW спільно з відомим китайським концерном Great Wall. Її виробництво запустять на спільному підприємстві у Піднебесній. В основу версії з ДВЗ, у свою чергу, ляже власна архітектура BMW, а випускатимуть його на заводі в Оксфорді. Обидва виконання будуть мати ідентичний кузов довжиною близько 3800 мм.

Електричний MINI Cooper S буде оснащений акумулятором на 40 кВт.год., тоді як SE-версія отримає батарею на 54 кВт.год. У першому випадку запас ходу становитиме близько 200 миль (близько 322 км), тоді як у другому він наблизиться до 250 миль (402 км). Потужність базової версії становитиме 181 к.с., а SE-версія запропонує 215-сильну установку. Обидві версії пропонуватимуться виключно з повним приводом.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015