Культовий спортивний Nissan стане потужним електрокросовером

20:54 09.03.2023
Культовий спортивний Nissan стане потужним електрокросовером

На Nissan Skyline чекають великі зміни. Нове покоління знаменитої моделі з'явиться у 2025 році та стане електричним кросовером. Про це стало відомо журналістам японського видання BestCar.

У Японії випускається ціла родина Nissan Skyline. Зокрема, саме під цією назвою на батьківщині представлений седан Infiniti Q50, раніше там продавали і кросовер Infiniti QX50 як Nissan Skyline Crossover.

Саме на зміну Skyline Crossover і прийде електромобіль. За інформацією японських журналістів, спочатку модель проєктували як гібридну, але згодом вирішили змінити її конструкцію. Skyline стане однією з 19 нових електричних моделей Nissan, які випустять до 2030 року.

Новий Nissan Skyline стане купе-кросовером - спортивною альтернативою моделі Ariya, у якої запозичили платформу для авто. Судячи з рендерів, у нього похилий аркоподібний дах і висока віконна лінія. Водночас можна побачити чимало спільних з Ariya характеристик.

Електрокросовер Nissan Skyline обіцяє бути дуже сильним. За однією версією, його оснастять двома 218-сильними двигунами від Ariya, тобто сумарна віддача становитиме 436 к.с. За іншою - потужність підвищать до 450 або навіть 490 к.с.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015