Розсекречено найдоступніший електрокар Hyundai

19:48 09.03.2023
Розсекречено найдоступніший електрокар Hyundai

У модельній лінійці марки Hyundai з'явиться новий компактний електромобіль під назвою IONIQ 2. Новинку планують представити наприкінці поточного року, а у продажу вона з'явиться в середині 2024 року.

IONIQ 2 є електричною версією кросовера Casper і стане найменшою «зеленою» моделлю південнокорейської марки. Як повідомляє Motorgraph, новинка буде виконана в стилі актуальної версії кросовера Kona та мінівена Staria. Довжина новинки складе близько 3,6 метра при колісній базі 2,5 м. Його ширина не перевищуватиме 1,6 м.

Судячи з рендеру, у електрокара буде кутастий кузов з висувними дверними ручками, короткий капот та невеликі колеса з аеродинамічними дисками. У передній частині привертають увагу вертикальні блоки фар і тонка світлодіодна смуга, яка проходить по краю капота і розтягнулася на всю ширину авто.

Відомо, що на одному заряді новий електромобіль зможе проїжджати до 400 км. Його вартість на місцевому ринку буде не більше ніж 20 000 доларів. Чи IONIQ 2 пропонуватиметься в інших країнах поки невідомо.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015