Ferrari Purosangue уперше помітили на дорогах

20:26 01.03.2023
Ferrari Purosangue уперше помітили на дорогах

В Альпах помітили новий Ferrari Purosangue. Перший кросовер Ferrari продемонстрував видовищний дрифт на снігу. Відео з авто з'явилося на YouТube каналі CarTechTrend.

Кросовер Ferrari Purosangue тільки-но надійшов у виробництво, і машини лише недавно почали постачати покупцям. На відео потрапив один із перших серійних екземплярів моделі.

На снігу повнопривідний Ferrari Purosangue впевнено почувається та залишається контрольованим у заметі. Також привертає увагу виражений задньопривідний ухил кросовера - на передні колеса передається менше тяги.

Нагадаємо, що новий Ferrari Purosangue представили минулої осені. Буквально в першу ніч після презентації авто розкупили на рік уперед, навіть попри надзвичайно високу ціну в 390 000 євро.

Ferrari Purosangue - найшвидший кросовер у світі. Його 6,5-літровий V12 потужністю 725 к.с. дозволяє розганятися до 100 км/год за 3,3 с і розвивати 325 км/год.

У кросовера просторий салон і місткий 473-літровий багажник. Серед особливостей моделі - широко відчинювані двері й окремий дисплей для переднього пасажира.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015