Нову семимісну Toyota Corolla Cross показали на перших фото

20:08 24.02.2023
Нову семимісну Toyota Corolla Cross показали на перших фото

Toyota Motor готується до виробництва нової семимісного версії Corolla Cross для ринку Індії. Новинку вже показали на неофіційних рендерах. Зараз цей автомобіль знаходиться на стадії підготовки, він може з'явитися на ринку найближчим часом, як конкурент Hyundai Alcazar, Jeep Meridian, Hyundai Tucson і VW Tiguan.

Актуальна Toyota Corolla Cross вже давно продається на глобальному ринку, а її колісна база досягає 2,64 метра, що можна порівняти з іншими п'ятимісними середньорозмірними кросоверами. Новий варіант може бути трохи подовжений, щоб встановити третій ряд і таким чином позиціонуватися вище Urban Cruiser Hyryder в сімейному асортименті компанії. Автомобіль створять на тій самій платформі, що й Innova Hycross.

Нещодавно запущена Toyota Innova Hycross збудована на модульній архітектурі TNGA-C. Використання цієї платформи для трирядного Corolla Cross допоможе заощадити при розробці нової моделі. Представлений тут рендер дає уявлення про те, як може виглядати семимісний кросовер Corolla Cross з довшими задніми дверима. Очікується, що він буде укомплектований безліччю різних функцій та електронних помічників.

Згідно з повідомленнями, автомобіль матиме оновлену передню частину, що відрізнятиме його від звичайної версії Corolla Cross, доступної за межами Індії. Кросовер отримає бензиновий двигун об'ємом 1,8 літра, як і його короткий «родич», але модель для Індії також може отримати більш потужний бензиновий двигун об'ємом 2,0 літра або гібридний варіант, заснований на цьому ж моторі, який також встановлюється в Innova Hycross.

Цей гібридний бензиновий двигун може стати важливою перевагою для Toyota в цьому сегменті, оскільки в жодного з конкурентів немає такого двигуна, якщо йдеться саме про індійський ринок. 


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015