Німецький автопоїзд за 6 років проїхав 1 млн км

17:52 24.02.2023
Німецький автопоїзд за 6 років проїхав 1 млн км

Мільйон кілометрів пробігу - це звучить трохи фантастично, хоча такі випадки трапляються серед вантажного транспорту. Але щоб подолати таку відстань німецькому автопоїзду знадобилося усього 6 років. До того ж, це був доволі спеціфічний автопоїзд типу Dolly CLG.

Як виявилося, що компанія Alfred Schuon почала використовувати автопоїзд на постійній основі для перевезення легких вантажів, використовуючи для цього бортову вантажівку з причепом на підкатному візку. Фактично, за один рейс такий автопоїзд перевозив у 1,5 рази більше вантажу, ніж звичайна фура з напівпричепом.

Спеціалісти були вражені, що компанії вдалося так вдало завантажувати цей автопоїзд, мінімізувавши простої, що він проїздив 170 тис км у рік. В цьому не було б нічого особливо вражаючого уяву, якби не обмеження для такого роду транспортних засобів.

У Німеччині автопоїзди завдовжки 25,25 метра можуть їздити лише автомагістралями, перевозити вантаж не більше 40 тонн. Водіям дуже важко знайти відповідне паркування, а тим більше неможливо запаркуватися у дворі. До того ж, такий автомобіль практично ніколи не виїжджає на міжнародні траси. Але німецькому оператору вдалося подолати усі складності і проявити просто дива логістики. А тепер порахуйте, скільки прибутку приніс такий автопоїзд, якщо він за рейс перевозив більше на 50-60%, ніж звичайна фура та накатав 1 млн км за 6 років. 


Источник: Auto-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015