Електропікап Tesla Cybertruck з труднощами подолав дорожній бордюр

17:08 24.02.2023
Електропікап Tesla Cybertruck з труднощами подолав дорожній бордюр

Серійну версію електричного пікапа Tesla Cybertruck помітили під час заходу в Пало Альто. Електрокар насилу подолав дорожній бордюр. Це кумедне відео опублікували у Twitter.

Tesla Cybertruck миттєво стала популярною після своєї презентації. Електричний пікап приваблює не лише своїм дизайном, а й характеристиками. Проте його прохідність залишається під питанням.

Електромобіль активно тестують у різних модифікаціях. Це найпопулярніша модель бренду й одна з найбільш спірних.

Генеральний директор Tesla Ілон Маск підтвердив, що санкціонував бета-прототип Cybertruck, який публіка побачить уже найближчим часом. На одному з них видно бічні дзеркала трикутної форми.

Багато людей цікавить те, як Tesla Cybertruck покаже себе на бездоріжжі. Нещодавній ролик наочно показує, що поки що з прохідністю в пікапа все не так добре.

Водій дуже акуратно намагається переїхати бордюр, але електромобілю це дається нелегко. Щоб заїхати на невелике підняття, під колеса навіть встановили пандус.

Багато користувачів відзначили, що Tesla дуже переймається збереженням електрокара. За їхніми словами, пікап запросто міг подолати перешкоду самостійно, оскільки має великий дорожній просвіт.

Tesla Cybertruck off-roading for the first time!?

Well….kinda ?

These are the things we see when hanging out with @klwtts pic.twitter.com/jLu6QHyC6S

— WHAT'S INSIDE? (@whatsinside) February 23, 2023

Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015