Новий Hyundai Accent показали на тизерах

19:39 20.02.2023
Новий Hyundai Accent показали на тизерах

Опубліковано офіційні фото Hyundai Accent шостого покоління. Недорогий седан В-класу презентують 21 березня. Про це повідомляє офіційний сайт корейської марки.

Новий Hyundai Accent 2023 буде доступний лише в кузові седан. Авто повністю зміниться зовні та стане набагато виразнішим на вигляд. У профіль воно нагадує старшу модель - Hyundai Elantra - завдяки характерному клиноподібному силуету й рельєфним гранованим боковинам.

Разом із тим, передня частина Accent виконана в дусі оновленого кросовера Hyundai Kona і мінівена Staria. У седана широка решітка радіатора й тоненька діодна смуга на всю ширину кузова.

Салон Hyundai Accent не розсекречено, але відомо, що на передній панелі встановлять великі дисплеї віртуальної панелі приладів і мультимедіа.

Спочатку седан Hyundai Accent буде запропонований із 1,5-літровими бензиновими - 115-сильним атмосферним і 160-сильним турбованим. Початкову версію комплектуватимуть 6-ступінчастою механічною КПП або варіатором, а потужнішу - механікою та 7-ступінчастим роботом із двома зчепленнями.

Основним підприємством із випуску Hyundai Accent стане завод в Індії - він постачатиме машини для країн Азії та Латинської Америки. У деяких країнах модель буде відома з назвою Verna.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015