BMW навесні почне збирати унікальну модель

17:07 19.02.2023
BMW навесні почне збирати унікальну модель

Щоб відсвяткувати 50-річчя підрозділу M, BMW випустить 50 екземплярів моделі 3.0 CSL. Купе є сучасною інтерпретацією оригінального 3.0 CSL початку 1970-х років, який був першою автономною моделлю BMW M. Виробництво його духовного наступника розпочнеться цієї весни на заводі компанії в Дінгольфінгу.

Саме тут BMW виробляє деякі зі своїх найексклюзивніших автомобілів, у тому числі M4 Coupe та Convertible, M5 та M8 Coupe, Convertible та Gran Coupe. Минулого року на цьому заводі було зібрано близько 50 000 машин BMW M, але мета щодо 3.0 CSL у 1000 разів менша. Автовиробник впровадить кілька унікальних виробничих процесів, незважаючи на те, що ювілейна модель базується на серійному кузові M4 CSL.

Спеціальна нова робоча зона на заводі в Дінгольфінгу - у тому ж цеху, де також збирається M4 GT4 - відповідатиме за складання моделі. Так, тут здійснюватиметься спочатку зварювання кузова. Потім кузов передається у стандартний виробничий процес фарбувального цеху, але на спеціальному робочому місці. Спеціальне лакофарбове покриття CSL 3.0 наноситься вручну. У той же час інші зовнішні компоненти, такі як передні бічні панелі та бампери, завершуються на сусідньому заводі BMW у Ландсхуті.

Остаточне складання виконується в майстерні, створеній спеціально для 3.0 CLS і розташованій в Мустеннінгу, зовнішньому майданчику, що також належить BMW. Команда з 30 досвідчених фахівців збирає інтер'єр та з'єднує кузов із шасі. Процес виробництва 3.0 CSL від А до Я триває майже два тижні.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015