Представлено мотоциклетні штани з подушкою безпеки

17:00 19.02.2023
Представлено мотоциклетні штани з подушкою безпеки

Компанії CX Air Dynamics та Mo'Cycle показали свої мотоциклетні штани з подушками безпеки. Вони виглядають смішно, але збільшують безпеку під час ДТП. Про це розповіли на сайті New Atlas.

Захисні подушки безпеки, вбудовані в мотоциклетне екіпірування, можуть миттєво надуватися, щоб зменшити ймовірність виникнення травм під час падіння. Вони спрацьовують за допомогою тросів, що з'єднують штани із мотоциклом.

Першою компанією із виробництва таких штанів стала CX Air Dynamics. Їхній продукт CX Easyriders є водостійким комплектом штанів, які можна надіти поверх звичайних штанів.

У CX Easyriders є гнучка пластина Poron XRD, що поглинає удари, розміщена на колінах і стегнах. Подушки безпеки вбудовані в область від стегон до нижньої частини гомілки.

Вартість штанів CX Easyriders складає 641 долар. Подушки безпеки можуть спрацювати кілька разів завдяки механізму підкачування.

Компанія Mo'Cycle пропонує «стильніший» варіант мотоциклетних штанів у вигляді джинсів. У них також вбудовані подушки безпеки, які сягають лише коліна, але під ними є кишені з наколінниками.

Цей продукт планують запустити у виробництво вже у березні. Їх запропонують за ціною від 445 доларів за пару.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015