Копанія Geely оголосила про створення нового преміального суббренду

15:17 19.02.2023
Копанія Geely оголосила про створення нового преміального суббренду

Geely Automobile оголосила про створення нового суббренду Milky Way. Він відповідатиме за преміальні плагін-гібриди та електромобілі.

Прагнучи перехопити лідерство на ринку електромобілів, компанія вже створила кілька NEV (New Energy Vehicle) брендів. У тому числі Geometry, Livan та Zeekr. Також Geely планує відродити бренд Maple, а в січні цього року компанія натякнула на нову серію NEV. Як виявилося, це буде не лінійка, а новий бренд - Milky Way.

Спеціально для автомобілів нового суббренду Geely розробила нову архітектуру. Першим її отримає седан, представлений під час презентації марки. Судячи із затемненого тизера, китайці готують електромобіль зі спортивною зовнішністю. У нього гладкий кузов із похилим лінією даху, гострими фарами та задніми пасажирськими дверима, що відкриваються проти руху. На кормі привертають увагу хвилеподібні «двошарові» ліхтарі. Попередньо, довжина седана складе близько 4900 метрів.

Фото салону компанія не надала, обмежившись частковим знімком сидіння. На ньому видно масивний підголовник та значний вигин бічної частини, що обіцяє пристойну бічну підтримку.

Офіційний запуск суббренду Milky Way відбудеться 23 лютого. Можливо тоді озвучать більше подробиць про його першу модель, включно з товарним ім'ям.


Источник: Авто Центр
Фото: Geely Weibo
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015