Електромобілі Stellantis отримають бездротову зарядку від HEVO

14:42 19.02.2023
Електромобілі Stellantis отримають бездротову зарядку від HEVO

HEVO, американський постачальник технології бездротової зарядки для електромобілів, оголосив про співпрацю з автовиробником Stellantis. Метою співпраці є інтеграція технології індуктивного заряджання HEVO в електромобілі Stellantis Group.

Цього року планується вперше продемонструвати бездротову зарядку Рівня 2 на Chrysler Pacifica PHEV в Оберн-Хіллз, Мічиган. Потім планується проєкт швидкої зарядки бездротової потужністю 50 кВт зі Stellantis. Подальші подробиці про цей проєкт поки що невідомі. За даними компанії, технологія HEVO має ефективність 95 відсотків і має відповідати стандартам SAE та UL для бездротової зарядки.

HEVO працює над технологією бездротового заряджання електромобілів з 2011 року. Однак угода зі Stellantis на сьогоднішній день є найбільшою та вже реалізується. Крім того, HEVO постачає понад 100 станцій бездротової зарядки електромобілів для зарядки транспортних засобів, що здаються в оренду. Проєкт фінансується Програмою доступу до чистого транспорту (CTAP). За даними HEVO, 120 000 пасажирів щодня користуються мережею фургонів Dollaride, щоб дістатися вузлів громадського транспорту Нью-Йорка. Грант CTAP у розмірі 10 мільйонів доларів США призначено для фінансування електрифікації цих автопарків, включаючи зарядну інфраструктуру HEVO.

У грудні HEVO також стала партнером AUSEV, австралійського виробника автомобілів із правим кермом. Компанії продемонструють бездротову зарядку на австралійському ринку.


Источник: Україна Електро
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015