Нова Toyota Corolla отримала найекстремальнішу версію

22:56 18.02.2023
Нова Toyota Corolla отримала найекстремальнішу версію

Японська автогоночна компанія та тюнінгове ательє Tom's Racing підготувало пакет оновлень для хот-хетчу Toyota GR Corolla. Також у створенні «гарячого» хетчбека брав участь японський ралійний гонщик Такамото Кацута, який виступає за Toyota Gazoo Racing.

Своє творіння вони назвали GR Corolla Type TK. Від заводської версії тюнінгований хот-хетч відрізняється суттєво переробленою передньою частиною кузова. Місце заводської решітки радіатора зайняв величезний чорний прямокутник із новим спліттером з великими аеродинамічними виступами на передніх кромках. На кінцях переднього бампера розташувалися два повітрозабірники. Ці деталі не тільки змінюють зовнішній вигляд Toyota, а й покращують охолодження та маневреність.

На боках з'явилися яскраво виражені спідниці. У задній частині кузова привертає увагу потужне крило, доповнене безліччю аеродинамічних «плавників». Також тюнери встановили два додаткові патрубки вихлопної системи. Тепер їх у хетчбека п'ять.

Прийом попередніх замовлень на тюнінг-кіт Tom's Racing оголосить 1 березня 2023 року. Офіційно пакет Type TK буде випущений у період із вересня по листопад. Його вартість не називається.


Источник: Авто Центр
Фото: TOMs Racing в Instagram
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015