На продаж виставили унікальний американський маслкар

22:29 18.02.2023
На продаж виставили унікальний американський маслкар

На продаж виставили унікальний Plymouth Hemi Cuda 1970 випуску. Він є першим збудованим автомобілем цієї моделі. Про це розповіли на сайті MotorVault.

Епоха американських маслкарів 60-х і 70-х подарувала нам безліч разючих автомобілів. Одним з її яскравих представників є Plymouth Hemi Cuda, який вражав своєю потужністю. Зараз це одна з найдорожчих колекційних моделей із США.

Виставлений на продаж автомобіль має номер шасі 10003. Це перший випуск Plymouth Hemi Cuda. Він був призначений для постачання у дилерські центри, де бригади механіків освоювали нову модель.

Унікальний маслкар кілька разів розбирали та збирали знову. Сорок років тому він таки знайшов свого власника.

Нинішній власник Plymouth Hemi Cuda кілька разів оновлював фарбу заводу Alpine White. Всі інші деталі залишилися в оригінальному стані й навіть працюють справно.

Plymouth Cuda оснащений знаменитим 7-літровим бензиновим двигуном V8 Hemi потужністю 425 к.с. Він працює у парі з 4-ступінчастою механічною коробкою передач.

Plymouth Hemi Cuda був одним із найпотужніших і найшвидших автомобілів епохи маслкарів. Він здатний розганятись від 0 до 100 км/год менш ніж за 6 секунд при максимальній швидкості понад 200 км/год.

Автомобіль проїхав лише 28 571 км. Він добре зберігся і має вигляд нового автомобіля.

Вартість цього унікального Plymouth Hemi Cuda складає 2 мільйони доларів. Автомобіль поставляється з двома комплектами ключів, сертифікатом Galen Govier і документацією Chrysler Registry.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015