Honda розробляє новий сімейний седан Inspire

16:21 16.02.2023
Honda розробляє новий сімейний седан Inspire

Опубліковано перші фото Honda Inspire сьомого покоління. Великий седан D-класу офіційно презентують у квітні на автошоу в Шанхаї. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Седан Honda Inspire відомий із 1989 року, і раніше в північноамериканських країнах його продавали як Acura TL. Модель побудована на базі Honda Accord, а оскільки нещодавно з'явився новий Accord, то тепер настав час для зміни поколінь Inspire.

Нова Honda Inspire 2023 схожа на Accord у профіль - в авто такий же похилий дах. Водночас передня частина здається агресивнішою завдяки широкій решітці радіатора та масивному бамперу. А ось ззаду Inspire елегантніший, ніж Accord - у нього тоненькі фари і спойлер на кришці багажника.

Розміри Honda Inspire:

Салон Honda Inspire ще не показали, але очікується, що він повторюватиме інтер'єр Accord. Це означає, що всередині переважатимуть горизонтальні лінії, а віртуальна панель приладів стане стандартною.

Седан Honda Inspire зі старту запропонують зі знайомою за іншими моделями марки турбочетвіркою об'ємом 1,5 л і потужністю 192 к.с. Пізніше також має з'явитися 204-сильний гібрид.

Виробництво Honda Inspire налагодять у Китаї. До речі, там же (поряд із США) випускають і Accord. Стартова ціна Inspire становитиме близько 27 000 доларів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015