Для нових електромобілів Hyundai буде доступна передплата

23:48 15.02.2023
Для нових електромобілів Hyundai буде доступна передплата

Hyundai вирішили приєднатися до BMW та Mercedes-Benz, запустивши свій власний сервіс цифрової передплати для електромобілів. Нова послуга Evolve+ поки що доступна тільки для моделей Kona Electric та IONIQ 5. Про це розповіли на сайті Car and Driver.

Передплата Evolve+ для Kona Electric коштує від 699 доларів на місяць. Для Ioniq 5 сервіс обійдеться дорожче - від 899 доларів на місяць.

У Hyundai вважають, що Evolve+ набагато краще, ніж передплати автомобілів інших брендів. Вони зазначили, що передплатники можуть скасувати передплату в будь-який час.

Evolve+ включає реєстрацію, страховку, допомогу на дорозі і витрати на технічне обслуговування. Hyundai поділилися, що сервіс пропонує скористатися їх електромобілями за нижчою ціною.

Кожен платіж розрахований на 28 днів та дозволяє проїхати до 1600 км. Кожні наступні 160 км після досягнення ліміту коштуватимуть 20 доларів.

Для сервісу було створено окрему програму. Клієнти можуть зайти в нього, знайти автомобіль та оплатити послуги онлайн.

Передплата Evolve+ доступна лише в США. Обов'язковими умовами є мінімальний вік клієнта 25 років та не менше трьох років безаварійного водіння.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015