Dongfeng Warrior M20 перетворили на екстремальний кемпер

19:59 15.02.2023
Dongfeng Warrior M20 перетворили на екстремальний кемпер

Величезний 6-метровий позашляховик Dongfeng Warrior M20 перетворився на екстремальний кемпер. І це, мабуть, одне з найкращих його втілень.

Повна назва нової версії - Dongfeng Warrior M20 Antarctic 4WD Off-Road RV. Наскільки він підходить для підкорення антарктичних просторів невідомо, але Dongfeng стверджує, що автомобіль цілком придатний для проживання на висоті 4,5 км.

Позашляхові здібності у кемпера такі самі, як і у позашляховика: він здатний долати вертикальні перешкоди висотою до 40 см, глибина броду, що переборюється, перевищує 800 мм, кути в'їзду і з'їзду складають, відповідно, 33 і 36 градусів.

Силова установка теж не змінилася - це дизельний двигун Dongfeng Cummins з об'ємом 6,7 л та потужністю 320 к.с. Привід - постійний повний, коробка перемикання передач - 6-ступеневий «автомат». Із нових даних - обсяг паливного бака: він становить 140 літрів! Так що запас ходу у такого кемпера пристойний навіть попри великий об'єм двигуна.

Салону як у позашляховика тут немає: залишився тільки передній ряд сидінь, здатний вмістити трьох. Проте повно місця ззаду. Там і ліжко розміром 2025 x 1350 мм, і обідня група (її можна перетворити на спальні місця), і кухонний куточок. З техніки тут є холодильник, телевізор та навіть пральна машина. Окрема «кімната» - з біотуалетом та душем.


Источник: ixbt.com
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015