Особливості прокату автомобіля в Україні: на що звернути увагу

19:58 14.02.2023
Особливості прокату автомобіля в Україні: на що звернути увагу

Сьогодні автомобіль в оренду допомагає з оперативним розв'язанням транспортних та організаційних питань. Послуга має попит під час візитів (туристичних і ділових) до іншого міста. Також оренда авто Київ стане в пригоді автовласникам, машина яких потребує ремонту. Прокат транспорту, незалежно від причин звернення до транспортної компанії, допомагає з оперативним та комфортним пересуванням містом. Плюс: виключено залежність від розкладу руху громадського транспорту.

Особливості оренди авто в Україні

Цікавить машина в прокат? Важливо попередньо ознайомитися з умовами послуги, що допоможе заощадити час у процесі заповнення договору.

Щоб орендувати авто, потрібно надати такі документи:

Важливий момент: скористатися послугою прокату транспорту можуть лише повнолітні громадяни (мінімальний вік - 21 рік). Другою умовою є водійський стаж. Впевнене керування транспортним засобом потребує практичної навички (як мінімум 2 роки без аварій і порушень ПДР).

Додаткова умова - обмеження щодо пробігу. У разі короткострокової оренди (не більш ніж 3 дні) показання спідометра не повинні збільшуватися більш ніж на 400 км на добу. У разі довгострокової оренди обмежень щодо пробігу немає.

Ознайомитися з актуальними умовами оренди транспортних засобів можна за посиланням https://rentservice24.com/ukraine/kiev.

Як укласти договір

Від чого залежить вартість оренди транспортного засобу? Основними факторами є клас автомобіля і тривалість прокату. Під час укладання договору клієнт вносить заставу. У разі, якщо на час повернення авто всі умови та вимоги, прописані в договорі, були дотримані, застава повертається в повному обсязі.

Важливий момент: страховку вже включено до орендної плати. Договір охоплює поломки й результати ДТП. Якщо аварія сталася з вини третьої особи, усі витрати, включно з транспортуванням авто до місця ремонту, бере на себе страхова компанія та орендодавець. Головне - своєчасно повідомити представників компанії. Правила, як діяти в разі непередбачених ситуацій, оговорюються під час укладання договору.

Правило не діє в разі, якщо водій сів за кермо в нетверезому стані чи припустився інших грубих порушень правил дорожнього руху.

Де оформити договір

Враховуючи переваги оренди машини, послуга має підвищений попит. Наша компанія пропонує лояльні умови прокату, що допоможе підібрати автомобіль усім зацікавленим клієнтам. Ми стежимо за станом нашого автопарку, регулярно перевіряючи експлуатаційні характеристики транспорту.

У нас можна орендувати автомобіль в Україні за адекватною вартістю. Співпрацюємо з фізичними та юридичними особами. Наші оператори (контакти вказані у верхній частині сторінки) познайомлять з актуальними цінами, розкажуть про особливості укладання договору, допоможуть із вибором відповідної моделі.


Источник: RentService24
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015