Як стати дилером авто з США

12:00 16.02.2023
Як стати дилером авто з США

Попит на американські автомобілі збільшується з кожним роком з огляду на кількість заявок від автомобілістів. Однак покупці скаржаться, що немає якісного сервісу за прийнятною вартістю від компаній-посередників, які пропонують імпорт авто з США. Хоча імпортерів на українському ринку сьогодні достатньо, важко знайти професіоналів у всіх відносинах.

Carfast Express пропонує можливість замовляти авто з США. Просто оберіть потрібний вам автомобіль, а компанія подбає про все інше, зокрема доставить його до вас.

Більшість імпортерів, які спеціалізуються на пригоні авто з США, не працюють індивідуально з автоаукціонами Америки, які продають старі машини. Плюс вони не мають і гнучких умов спільного співробітництва, що в цій справі дуже важливо. Також у багатьох посередників немає прямих домовленостей із великими логістичними компаніями. А тому вони не можуть дати додаткову знижку клієнтам.

У результаті накопичення всіх цих факторів сильно знижує якість обслуговування українських автолюбителів, які прагнуть придбати на замовлення авто з США. Але при цьому вартість послуг залишається високою. Потрапляючи до рук малокомпетентних посередників, автолюбителі реально страждають та стикаються з численними проблемами.

Які непорозуміння виникають, коли автолюбителі замовляють авто з США?

Компанія з пригону автомобілів з Америки наполягає на укладанні контракту з клієнтом. При цьому покупця постійно підштовхують до активних фінансових дій. Нібито на аукціоні з'явився дуже вигідний лот і потрібно внести депозит, інакше на нього претендуватиме інший покупець. Клієнт, звичайно, вносить аванс у розмірі 1000$-2000$ і після цього вже імпортеру він не цікавий.

Компанія-посередник схиляє клієнта до підбору та купівлі битого автомобіля на аукціоні США. Мотиви цілком зрозумілі: додатково запропонувати клієнту автозапчастини для відновлення машини, ремонт у партнерському автосервісі нібито за нижчими цінами, але з високою якістю робіт.

Тільки посередник не надає доказів, що автосервіс справді такий гарний, як про нього говорять. Багато українських компаній, які купують авто з США «під ключ», обов'язково пропонують і ремонт в автомайстернях, забезпечуючи собі додатковий дохід. Ніхто не переймається за клієнта.

Так, він купить биту машину в Америці практично задарма. Але потім все одно вкладеться у її відновлення. І не факт, що пошкодження не дадуть потім про себе знати. Краще відразу вибирати лоти з невеликими та незначними дефектами.

Кожен страховий аукціон Америки має свою комісію. Іноді один майданчик пропонує кілька типів комісії. Багато покупців після виграшу авто на торгах та оплаті всіх витрат із жахом дізнаються, що їм провели покупку за найвищими тарифами. Адже саме для економії фінансів та полегшення власного клопоту вони наймали довірену особу, яка їх так підвела.

Важливо! Перед покупкою автомобіля, щоб уникнути потенційних проблем з вживаним авто, слід виконати перевірку авто по він коду, зробити це можна тут. VIN може надати цінну інформацію про історію автомобіля, включаючи аварії, ремонти та інші важливі деталі. Отримавши звіт, ви зможете переконатися, що автомобіль не вкрадений, не пошкоджений або не має якихось непогашених застав. Це може вберегти вас від можливих головних болів та витрат у майбутньому, а також допомогти вам прийняти обґрунтоване рішення про покупку.

Як відбувається доставка автомобіля з Америки?

З одного боку, посередник пропонує низькі ціни на американські автомобілі. Але з іншого боку вартість все одно завищена. Плюс компанія не особливо дбає про безпечне транспортування іномарки. Найчастіше автомобілями куплено заповнюють контейнер, недбало ставляться до фіксації авто і не пропонують покупцям страхові програми.

У цьому випадку, якщо з автомобілем щось станеться, а він не застрахований, клієнт залишиться без авто, і без грошей. У подорожі з Америки за 8 тижнів може виникнути шторм, пожежа на судні та інші форс-мажорні ситуації.

Коли автотранспорт надто купно розташовують у контейнері, його важко завантажити і вивантажити без ушкоджень. Автомобілі дряпаються один про одного, можуть з'являтися сколи, розбиватися дзеркала. Буває, машини навіть б'ються одна об одну.

Що ж до тривалості доставки, розраховувати менш як на 6 тижнів точно не варто. Посередник може вказувати 1 місяць, щоб схилити автолюбителя до придбання машини. Але на практиці виходять зовсім інші цифри і лише шахраї свідомо обнадіюють покупців для укладання з ними договору. А потім найчастіше покупець отримує машину і за півроку. Довіряти можна компаніям, які одразу вказують термін доставки близько 6-8 тижнів.

Як покращити бізнес, та імпортувати автомобілі одразу з автоаукціону Copart?

Компанія Карфаст має фізичний офіс в Україні та США. Налагоджено бізнес зв'язку щодо морського транспортування автотранспорту. Є домовленості з логістичними компаніями щодо наземного трансферу «американців» до морського порту для відправки авто до країн СНД. Фахівці компанії попередньо особисто перевіряють історію автотранспортних засобів за VIN-номером.

Успішно розвивати свій бізнес, розширюватись, українські бізнесмени можуть саме з компанією Carfast.express. Задоволеність клієнтів послугами зросте в рази - це позитивні відгуки, рекомендації, розширення клієнтської бази. Для стартапу або оптових покупок авто з США - це найкрутіший шанс для тих, хто оптово продає авто в Україні та країнах СНД, займається розбиранням автотранспорту на запчастини.

11 переваг пригону авто з США з Carfast.express для дилерів

Потрібно зв'язатися з представниками компанії Carfast.express або зайти на сайт, вкладка «Послуги» та заповнити та надіслати заявку на дилерські умови у вкладі «Партнерам». Компанія пропонує унікальні умови співпраці оптовикам та дилерам:

  1. Прямий особистий доступ до всіх актуальних та популярних автоаукціонів.
  2. Найнижчий аукціонний збір на автоаукціоні Копарт.
  3. Кредит та розстрочка на індивідуальних умовах за оптової купівлі від 4-х автотранспортних засобів.
  4. Необмежена кількість перевірок історії експлуатації моделей за VIN-номером.
  5. Ліцензія на покупку автотранспорту в будь-якому американському штаті та Канаді.
  6. Оформлення додаткового пакету документів для експорту з Штатів авто з будь-якими відмітками.
  7. Гнучка оплата доставки автомобілів.
  8. Страхові програми будь-якому етапі перевезення вантажів.
  9. Особистий менеджер.

Також компанія пропонує оптові розцінки на доставку авто у будь-який порт країн СНД. Фахівці за вигідною вартістю підберуть автозапчастини та подбають про їх оперативну доставку. Команда фахівців готова до плідної успішної співпраці з партнерами, які мають намір розвиватися, впевнено йти вперед та отримувати відмінний результат.


Источник: Carfast Express
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015