Опубліковано подробиці про електричний Porsche Boxster

23:45 11.02.2023
Опубліковано подробиці про електричний Porsche Boxster

Бренд із Цуффенхаузена давно заявив про намір випустити електричну версію невеликого кабріолету. Звичайно, крім електрифікації інших моделей. І ось у підтвердженні цих слів електричний Porsche Boxster потрапив фотошпигунам у своєму новому природному середовищі - на станції зарядки.

Перед нами фотографії мула майбутнього електричного кабріолету, який помічено на зарядній станції Ionity (консорціум, членом якого є Porsche). Хороша можливість ближче познайомитися з дизайном електричного Boxster та відкрити для себе максимальну потужність акумулятора.

Завдяки знімкам стало відомо, що автомобіль здатний заряджатися від мережі потужністю 177 кВт. Висока потужність стала можливою завдяки 800-вольтовій архітектурі акумуляторів, але далека від 270 кВт, обіцяних платформою PPE, на якій буде заснований електричний Boxster, а також багато моделей компанії.

Звичайно, так як це мул, то, можливо, потужність «погіршена», щоб не перевантажувати акумулятори. Або, можливо, будуть доступні різні версії, і тільки топові версії зможуть скористатися більш потужним перезарядженням.

Щодо кузова, нехай вас не бентежить наявність центрального вихлопу. Елемент використовується для обману фотографів. Естетично жодних суттєвих змін порівняно з нинішнім поколінням немає.

Що стосується дати презентації, ми знаємо, що Boxster з нульовим рівнем викидів не з'явиться у 2023 році, хоча не можна виключати початку тизерної кампанії найближчим часом. Офіційно він має бути представлений у 2024 році.


Источник: AMPERCAR.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015