Компанія Ford показала салон топ-версії нового Mustang

23:05 11.02.2023
Компанія Ford показала салон топ-версії нового Mustang

Ford продовжує розкривати подробиці про Mustang сьомої генерації. Основна презентація моделі відбулася у вересні 2022 року. Наразі компанія показала салон топової версії легендарного поні-кара - Dark Horse. Технічну інформацію про «темну конячку» німецька марка озвучила у грудні.

Від базової версії такий спорткар відрізняється рядом унікальних елементів, включаючи форсований до 507 к.с. та 567 Нм 5,0-літровий атмосферний двигун V8 Coyote. Також у списку відмінностей жорсткіша підвіска, потужніші передні гальма Brembo та більш розвинена аеродинамика. У парі з двигуном працює посилена шестиступінчаста механічна коробка передач Tremec TR-3160. Як альтернативу запропоновано гідромеханічний восьмидіапазонний «автомат». Привід - задній із диференціалом, що самоблокується. Крім того, Ford Mustang Dark Horse оснащений усіма їздовими опціями версії Mustang GT, включно із електромеханічним «ручником».

У трипедальних автомобілях важіль перемикання коробки передач із круглим титановим набалдашником. Він менше гріється, ніж стандартний алюмінієвий. Двопедальні укомплектовані стандартним пластмасовим селектором, але підрульові пелюстки - унікальні із анодованого срібла.

Салон «темної конячки» оздоблено шкірою із замшевими вставками. Зокрема, вставки із замші на рульовому колесі забезпечують кращу фіксацію рук. Передня панель виконана «під вуглецеве волокно». У той же час двоекранний блок - стандартний: 12,4-дюймова панель приладів та 13,2-дюймовий тачскрин мультимедійної системи. Але є й відмінність - графіка на ігровому движку 3D Unreal Engine. За доплату запропоновано пакет Appearance Package із особливими кріслами Recaro з розвиненою бічною підтримкою, замшевими вставками та синіми ременями безпеки.

На промофото Mustang Dark Horse пофарбований у опціональний синій колір Blue Ember із ефектом перламутру. На капоті - опціональні вінілові наклейки, розфарбовані вручну. Пакет Appearance Package продовжує ці смуги на дах та корму.

Динамічні характеристики та ціни Ford Mustang сьомого покоління не розкриваються. Також очікується версія від Shelby. За деякими даними, наступне покоління поні-кара буде повністю електричним.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015