Ferrari випустила оригінальний електромобіль у ретро-стилі

19:06 11.02.2023
Ferrari випустила оригінальний електромобіль у ретро-стилі

Представлений новий Ferrari Testa Rossa J Pacco Gara. Нову версію ретро-спорткара випустять лімітованою серією, а її вартість перевищить 100 000 євро. Про це повідомляє сайт компанії Little Car Company.

Ця компанія спеціалізується на створенні мініатюрних електрокарів та у співпраці з Ferrari розробила Testa Rossa J. Першу версію моделі презентували у 2021 році, а тепер з'явилася його трекова версія Pacco Gara (у перекладі з італійської - «перегоновий пакет»).

Автомобіль є зменшеною копією легендарного Ferrari Testa Rossa 1957 року у розмірі 75% від оригіналу. Цей спорткар був непереможним - він тричі вигравав чемпіонат світу в класі Gran Turismo і чотири рази тріумфував у знаменитій гонці «24 години Ле-Мана».

Ferrari Testa Rossa J точно повторює знаменитого предка. Версія Pacco Gara впізнається по захисних дугах, додатковій оптиці та хромованому дзеркалу заднього виду, а в салоні з'явилися гоночні ремені безпеки.

Електромобіль Ferrari отримав збільшення в потужності - віддачу електромотора збільшили з 16 до 19 к.с. Максимальна швидкість перевищує 80 км/год, але керувати таким малопотужним авто у багатьох країнах можна без прав водія. Крім того, встановлені регульовані амортизатори Bilstein і покращені перфоровані гальма, а рульове управління стало гострішим.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015