Опубліковано перші фото оновленого седана Hyundai Elantra

17:22 11.02.2023
Опубліковано перші фото оновленого седана Hyundai Elantra

Hyundai Elantra актуального сьомого покоління готується до планового оновлення. На ринку рейстайлінговий седан з'явиться у якості моделі 2025 року. Закамуфльований прототип новинки помітили під час дорожніх тестів у США.

Судячи з фотографій, опублікованих Carscoops, дизайнери Hyundai серйозно попрацювали над передньою частиною Elantra. У седана більш тонкі фари та зменшена решітка радіатора. Крім того, вона відокремлена від нижнього повітрозабірника бампера та візуально з'єднана із бічними повітрозабірниками через чорну накладку. На жаль, товстий шар камуфляжу не дозволяє роздивитися всі деталі. Але судячи зі складок, фари з'єднані між собою світлодіодною смугою, що проходить прямо над решіткою радіатора.

Із-під камуфляжу на боковинах проглядає характерна гостра лінія на дверях. На кормі, ймовірно, змінено форму ліхтарів й багажних дверей. Також перероблено бампер, зокрема, змінено положення відбивачів.

Заглянути до салону прототипу фотошпигунам не вдалося. Але на одному зі знімків видно передню панель, яка на перший погляд не змінилася. Імовірно, оновлений Hyundai Elantra зможе запропонувати нові варіанти оздоблення інтер'єру. Також очікується нове програмне забезпечення.

Інформації про зміни у моторній лінійці наразі немає. Актуальний седан сьомого покоління пропонують із 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 149 к.с. та гібридною силовою установкою на базі 1,6-літрового двигуна потужністю 114 к.с. Також на ринку США доступні спортивна версія N Line та флагманський Elantra N. У першому випадку седан укомплектований 1,6-літровим рядним 4-циліндровим двигуном на 204 к.с. У другому - 2,0-літровим турбованим потужністю 289 к.с.

На ринку США оновлений Hyundai Elantra дебютує наприкінці 2023 або на початку 2024 року.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015