Geely та Volvo розробляють недорогий електрокросовер для Європи

01:02 31.01.2023
Geely та Volvo розробляють недорогий електрокросовер для Європи

Опубліковано перші фото Zeekr 003. Компактний електричний кросовер зараз проходить випробування у Швеції та буде презентований у квітні на автошоу у Шанхаї. Про це повідомляє сайт Autohome.

Zeekr 003 - третя модель преміального електричного підрозділу концерну Geely, призначена насамперед для європейського ринку. Як і інші електрокари бренду, її створюють фахівці Volvo.

Зокрема, зовнішність Zeekr 003 розробили у дизайн-студії у шведському Гетеборзі. Тестові прототипи електрокара прикриті камуфляжем, але можна розглянути тоненьку діодну оптику, вигнуту лінію вікна і товсті задні стійки даху. Електрокар буде компактнішим за інших Zeekr.

Розміри Zeekr 003:

Електромобіль Geely Zeekr збудують на сучасній платформі SEA. Її вже використовує кросовер Smart #1, а ще на ній побудують недорогий електрокар Volvo EX30.

Очікується, що новий Zeekr 003 запропонують у задньопривідній 272-сильній та повнопривідній 468-сильній версіях. Запас ходу електрокара становитиме близько 450 км.

До речі, нещодавно електромобілі Zeekr вже з'явилися в Україні. До нашої країни привезли модель, яка здатна проїхати 700 км без підзарядки.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015