Як заробити на своїй машині та як купити Б/В авто для роботи через лізинг

15:29 19.01.2023
Як заробити на своїй машині та як купити Б/В авто для роботи через лізинг

Ваш автомобіль дає змогу переміщатися містом і не розраховувати на громадський транспорт з його графіком. Також авто має ще один значущий плюс - шанс заробити гроші. Є багато способів використовувати свій автомобіль як джерело доходу. У період війни робота на авто стала особливо актуальною через різке скорочення робочих місць. Водночас зростає необхідність купівлі автомобіля в лізинг - це простіше, адже не потрібно одразу віддавати всю суму, якої просто може не виявитися в повному обсязі.

Як купити авто в розстрочку за допомогою лізингу?

Лізинг в Україні представлений так само як класичний кредит на авто. При цьому для лізингу є свої переваги, оскільки отримати схвалення можна за середнього кредитного рейтингу. Для того, щоб купити автомобіль у лізинг, потрібно просто подати заявку на сайті обраної компанії - наприклад, Automoney на цій сторінці https://automoney.ua/avtolizing/. Щоб заповнити її, знадобляться дані паспорта, ІПН та посвідчення водія. Консультанти допоможуть підібрати машину або клієнт може сам вибрати варіант, щоб купити Б/В авто. Коли все буде узгоджено, буде складено договір, який слід підписати. Необхідно внести стартовий платіж, після чого щомісяця сплачувати суму, зазначену у документі.

Як можна використовувати куплений автомобіль на виплат?

  1. Скористайтеся додатком Uber, Bolt, Uklon. Якщо у вас значний водійський стаж і вам не менше 18 років, розгляньте варіант заробітку через таксі. Наприклад, найпопулярніші служби - Uber, Uklon і Bolt. Ви також можете заробити більше, працюючи в пікові години або вихідні, коли тарифи можуть бути підвищеними.
  2. Працюйте в службі доставлення ресторанів або їжі з магазинів. Якщо ви не хочете підвозити незнайомих людей, використовуйте можливості доставляння їжі. Ви реєструєтеся й отримуєте повідомлення, щоб забирати та потім відвозити їжу для клієнтів - наприклад, через Bolt Food, Glovo і т. д.
  3. Зробіть авто рекламним. Якщо ви не проти рекламного автомобіля, укладіть договір зі спеціалізованим агентством. Ви будете отримувати гроші під час звичайної їзди. Сума, яку ви заробите, залежить від тривалості поїздки на авто на день, а також його габаритів.
  4. Допомога в переміщенні великих предметів. Якщо у вас є позашляховик, розгляньте його переваги. Доставляйте великогабаритні речі, які не влазять у звичайні легкові авто. Ви можете робити це, якщо зареєстровані в сервісі типу Uber.

Які умови на покупку авто в розстрочку пропонує Automoney?

Клієнту потрібно сплатити перший внесок у розмірі щонайменше 30% від загальної вартості обраного авто. Залишок користувач оплачуватиме кожен місяць згідно з графіком. Термін вибирається самостійно - від 12 до 48 місяців. Оплата буде здійснюватись у національній валюті - гривні.

Купуючи автомобіль у лізинг можна достроково погасити кредит через 12 місяців після оформлення договору. Також клієнт має право виїжджати на своєму автомобілі за кордон у цей період не більше ніж на 6 місяців. Час перебування можна продовжити. При перетині кордону необхідно мати при собі дозвіл на виїзд, техпаспорт, також копію контракту.


Источник: Automoney
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015