Купуйте автомобілі Hyundai для бізнесу в автоцентрі Паритет!

14:10 19.01.2023
Купуйте автомобілі Hyundai для бізнесу в автоцентрі Паритет!

Автоцентр ПАРИТЕТ має репутацію надійного ділового партнера серед корпоративних клієнтів. Автомобілі марки Hyundai поповнили автомобільні парки багатьох відомих компаній. Висока якість і індивідуальний підхід до кожного покупця стали запорукою успіху нашої компанії на ринку України.

Лінійка автомобілів Hyundai відрізняється надійністю, оптимально підібраними технічними характеристиками, адаптованими для експлуатації в кліматичних умовах України, широким набором опцій, комфортом і практичністю - всіма якостями, які необхідні автомобілів для бізнесу.

Ми пропонуємо:

Купуючи автомобілі Hyundai для бізнесу в дилерському центрі Паритет, ви завжди можете розраховувати на професійне обслуговування. Наші продавці-консультанти підберуть для Вашої компанії оптимальний варіант поповнення корпоративного парку, орієнтуючись на всі запити і потреби.

Автомобілі в наявності на Автозаводській, 24. Контактний номер відділу продажу офіційного дилер Hyundai в Києві: (067) 010 8567. Контактний номер менеджера по роботі з корпоративними клієнтами: (098) 685 8587 Олексій. Запит на участь у тендері email: tender@hyundai-auto.com.ua

Ми завжди дбаємо про Вас та Ваш час! Разом з нами володіти автомобілем Hyundai буде комфортно!


Источник: Hyundai
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015