Одна з перших Toyota GR Corolla вже потрапила на аукціон

20:28 14.01.2023
Одна з перших Toyota GR Corolla вже потрапила на аукціон

Високопродуктивний хетчбек Toyota GR Corolla, представлений у березні минулого року, тільки-но почав надходити до дилерів, а слідом і до рук шанувальників марки. Один із них одразу після покупки виставив авто на аукціон Cars & Bids.

Пофарбований у білий колір хот-хетч виглядає ідеально і не має слідів зношування. У салоні ще є заводські бірки. Втім, це не дивно. Адже автомобіль було придбано менше місяця тому - 16 грудня 2022 року. На його одометрі зафіксовано пробіг 189 миль (304 км).

У лістингу зазначено, що ця Toyota GR Corolla оснащена 1,6-літровим трициліндровим турбодвигуном потужністю 300 к.с., який пов’язаний із шестиступінчастою механічною коробкою передач та системою повного приводу. Пакет Performance додає передній та задній диференціали підвищеного тертя Torsen та червоні гальмівні супорти з логотипом GR. Їздить автомобіль на 18-дюймових колесах.

Продавець повідомив, що він придбав «заряджений» хетчбек за 40 073 доларів. На даний час ставка на нього становить 47 050 доларів. Резерв ціни не встановлено. Тому той, хто поставить максимальну ставку і стане щасливим власником цього авто. До кінця торгів залишився один день.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015