Представлено подовжений Suzuki Jimny

13:23 13.01.2023
Представлено подовжений Suzuki Jimny

Лінійку Suzuki Jimny 2023 поповнила довгоочікувана п'ятидверна версія. Компактний сімейний позашляховик презентували на виставці Auto Expo у Нью-Делі. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Новий Suzuki Jimny 5 door випускатимуть в Індії і там він надійде в продаж уже з травня. На європейський ринок модель має вийти до кінця поточного року.

Подовжений Suzuki Jimny зберігає знайомий незграбний дизайн і відрізняється від короткого побратима лише додатковою парою дверей та вузькими віконцями. Він приблизно на 34 см довший за стандартну модель.

Розміри Suzuki Jimny 5 door:

Звичайно, п'ятидверна модель стала просторішою всередині, але залишається чотиримісною, адже задній диван авто вузький. Також збільшено багажник Suzuki Jimny. Ще одна новація в салоні - покращена мультимедійна система з 9-дюймовим тачскріном.

В Індії новий Suzuki Jimny, як і раніше, оснащуватимуть 1,5-літровим 105-сильним бензиновим мотором, проте для Європи його доповнять «м'якою» гібридною установкою від нового Suzuki Grand Vitara (це підніме потужність до 116 к.с.).

На вибір запропонують 5-ступінчасту механічну та 4-ступінчасту автоматичну КПП. Усі версії отримають повний привід зі зниженою передачею.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015