Honda презентувала недорогі електроскутери у ретро-стилі

13:02 13.01.2023
Honda презентувала недорогі електроскутери у ретро-стилі

Honda презентувала три недорогі електричні скутери. Моделі Cub e, DAX e та ZOOMER e надійдуть у продаж у найближчі місяці. Про це повідомляє офіційний сайт японської марки.

Нові Honda є найсучаснішими варіаціями на тему однойменних вінтажних мопедів японської марки з бензиновими двигунами. Всі вони здатні розвивати швидкість до 25 км/год і забезпечені педалями, тобто прирівняні до електровелосипедів і для керування ними не потрібні права.

Електроскутер Honda Cub e відрізняється великими спицьованими колесами, як у класичних мопедів. Електроскутер отримав двоколірне забарвлення та сидіння зі шкірозамінника.

Honda DAX e - молодіжний дизайн з невеликими колесами і високим кермом. У нього велосипедне скло та яскравий пластиковий обтічник.

Нова Honda ZOOMER e пристосована для ґрунтування. Електроскутер отримав позашляхову гуму, сталеві дуги та посилену підвіску. Крила та обтічники виконані з міцного незабарвленого пластику.

Поки що нові мопеди Honda будуть продавати тільки в Китаї, проте в майбутньому вони можуть з'явитися і в інших країнах. Це перші із 10 двоколісних електричних моделей, які збираються запустити у виробництво до 2025 року.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015