У Китаї розробили незвичайний автомобіль для молодих мам

21:52 10.01.2023
У Китаї розробили незвичайний автомобіль для молодих мам

Китайський концерн BAIC презентував оригінальний мінівен Arcfox Kaola. Автомобіль створений концерном BAIC спеціально для молодих мам. Про це пише сайт Autohome.

Новий Arcfox Kaola відрізняється однооб'ємним дизайном із плавними формами. Для зручності посадки і висадки його права задня зсувна і з електроприводом.

У салоні на другому ряду встановлені два окремі крісла, причому праве сидіння пристосоване для перевезення вагітних. Воно розкладається і в ньому можна їхати напівлежачи, а спеціальні датчики контролюють стан здоров'я майбутньої мами. Крім того, в мультимедійну систему можна записати дати планових візитів до лікаря та авто нагадуватиме про них.

Ліве крісло Arcfox Kaola призначене для встановлення спеціального дитячого сидіння з великою кількістю регулювань. Стан дитини також контролюється і коли він засинає, крісло розкладається. За малюком стежить спеціальна камера - якщо він заплаче, то вмикається заспокійлива музика.

Також датчики повідомлять батькам, що потрібно замінити підгузку. Зробити це можна на спеціальному пеленальному столику, який розкладається із переднього підлокітника. Крім того, передбачено відсік для пляшечок з дитячою сумішшю з підігрівом.

На задніх вікнах передбачені висувні шторки. А клімат-контроль Arcfox Kaola доповнений антибактеріальним фільтром і може регулювати не лише температуру, а й вологість у салоні.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015