Стало відомо, скільки коштуватимуть перші автомобілі Xiaomi

17:59 08.01.2023
Стало відомо, скільки коштуватимуть перші автомобілі Xiaomi

Перші автомобілі Xiaomi виявляться дорожчими, ніж очікувалося. Так, седан Modena коштуватиме від 260 тис. юанів, це близько 38 тис. американських доларів.

Спершу передбачалося, що автомобільного первістка Xiaomi оцінять в 150 тис. юанів. У будь-якому разі, йому ще доведеться пройти повний цикл дорожніх випробувань, під час яких китайці вдосконалять новинку і остаточно визначаться з цінником.

Прем'єра першого автомобіля Xiaomi очікується у 2024 році. Судячи з шпигунських знімків, що вже з'явилися, це буде повністю електричний седан з аеродинамічною формою кузова, довгим капотом і сенсором LiDAR на даху.

Продавати Xiaomi Modena планують у трьох версіях, кожна з яких буде оснащуватися суперсучасними чіпами 8295 від Qualcomm, які ще не надійшли в серійне виробництво.

Перші дві версії отримають залізо-фосфатні батареї Blade від BYD, сумісні з технологією зарядки 400 В. Третій дістанеться батарея Qilin від CATL, яка буде частиною 800-вольтової електричної архітектури, що дозволяє заряджатися від 0 до 80% 15 хвилин.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015