Офіційні подробиці та зображення Chery Tiggo 9

02:20 05.01.2023
Офіційні подробиці та зображення Chery Tiggo 9

Компанія Chery опублікувала перші офіційні зображення та подробиці про новий кросовер Tiggo 9, який стане найбільшою і найдорожчою моделлю бренду.

За попередніми даними, Chery Tiggo 9 надійде у продаж у травні цього року в Китаї. Він побудований на базі архітектури Chery Mars та позиціюється як великий позашляховик, пропонуючи два компонування (на 5 та 7 місць). Щодо ціни, то вона починатиметься з позначки 21800 доларів у Китаї.

Гао Фей, заступник генерального директора Chery Automobile Marketing Company, сказав: «Завдяки двигуну 2.0T потужністю 261 к.с. він зможе конкурувати з Mercedes-Benz, BMW, Volkswagen та Toyota».

Tiggo 9 використовує багатокутну «решітку-водоспад» з вертикальними ламелями, при цьому бренд має світлодіодне підсвічування. D-подібна стійка в задній частині оздоблена матричним малюнком та оснащена прихованою дверною ручкою.

Chery порівнює салон Tiggo 9 із салоном Mercedes-Benz. Автомобіль отримає здвоєний екран 12,3-дюймової повнофункціональної панелі приладів і 12,3-дюймового центрального екрана управління. Новий автомобіль буде оснащений кермовим колесом із сенсорними кнопками, електронним механізмом перемикання передач, незалежною системою клімат-контролю для задніх пасажирів, підігрівом задніх сидінь, бічними дефлекторами, заднім сонцезахисним козирком та іншими опціями.

Вищезгаданий 2-літровий турбований двигун можна заправляти 92-м бензином. Максимальний момент, що крутить, при використанні 92-го бензину становить 390 Нм, а витрата палива на 100 км дорівнює 7,7 л. Якщо ж заправляти автомобіль 95-бензином, то потужність може досягати 261 к.с. при 400 Нм моменту, що крутить, а витрата складе 7,5 л на 100 км. Інше джерело говорить, що мова може йти про різні ревізії двигуна.

Автомобіль буде оснащений 7-ступеневим роботом Getrag або 8-ступеневою автоматичною коробкою власної розробки (FA840). Старші моделі будуть обладнані сучасною системою повного приводу.


Источник: AMPERCAR.com
Фото: sina.cn
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015