Geely оновила свій логотип

02:12 05.01.2023
Geely оновила свій логотип

Наслідуючи прикладу європейських автомобільних брендів китайська Geely відмовилася від тривимірного логотипу на користь більш плоского та простого. Як заявили у компанії, оновлене лого символізує «прагнення нашого нового бренду бути більш відкритим і необмеженим у майбутньому».

Оформлено нову емблему марки у вигляді грат з тонких горизонтальних та вертикальних блакитних ліній на білому тлі. Це найпростіший логотип із часів оригінальної «червоної гори». Він явно відсилає до логотипу «Innovative Geely 4.0», що використовувався до недавнього часу, та «Refined Cars 3.0 Era», представленого 2013 року. На обох були чорні та сині сегменти, які символізували «землю та небо, демонструючи надію бренду на те, що його продукти подорожуватимуть по всьому світу,та його прагнення досягти небес».

Як заявили у Geely, нова емблема - це «перший крок до створення більш розумних та технологічних продуктів для наших клієнтів». Очікується, що з нового лого почнеться наступна ера в історії бренду й він буде сяяти та освітлювати майбутнє!». Яка із серійних моделей марки отримає його першим, не поточнюється.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015