Представлено кросовер Toyota Frontlander із гібридною силовою установкою

20:30 02.01.2023
Представлено кросовер Toyota Frontlander із гібридною силовою установкою

У Toyota в Китаї два спільних підприємства - з FAW та GAC. І обидва підприємства випускають той самий компактний кросовер, тільки в першому випадку він називається Corolla Cross, а в другому - Frontlander. На автосалоні в Гуанчжоу представлено оновлений Frontlander - з гібридною силовою установкою.

Раніше Frontlander оснащувався бензиновим 2,0-літровим двигуном M20C-FKS, який також встановлювався на Camry, Corolla та RAV4. Нині ж у Frontlander з'явилася гібридна силова установка. Конкретних подробиць немає, але, зважаючи на все, йдеться про гібридну силову установку п'ятого покоління, запозичену від Prius - з бензиновим двигуном об’ємом 1,8 л. Також повідомляється про встановлення нової тягової батареї зі збільшеною на 8% потужністю. При цьому габарити її стали меншими на 34%, а маса зменшилася на 44%.

Зовні гібридний Frontlander не особливо відрізняється від звичайного. Автомобіль видає хіба що хром на молдінгах на дверях та фірмовий логотип на синьому тлі. Вартість новинки поки що не оголошена.


Источник: AMPERCAR.com
Фото: autohome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015