Розкрито нові подробиці та дата дебюту Suzuki Jimny Long

10:32 23.12.2022
Розкрито нові подробиці та дата дебюту Suzuki Jimny Long

П'ятидверний Suzuki Jimny Long офіційно презентують 11 січня на виставці Auto Expo у Делі. Довгоочікувана сімейна версія компактної моделі надійде у виробництво із серпня. Про це стало відомо виданню Autocar.

Дату прем'єри подовженого Suzuki Jimny Long кілька разів переносили через епідемію коронавірусу та кризу напівпровідників. Спочатку виробництво позашляховика налагодять в Індії, адже для цієї країни створювали модель. Втім, згодом вирішили продавати її й в інших країнах Європи та Азії. В Індії авто вже фотографували без камуфляжу.

Сімейний Suzuki Jimny підросте приблизно до 3,8-4 м у довжину, а його колісна база складе 2,5-2,6 м. Збільшені розміри дозволять зробити авто просторішим на другому ряду і збільшити об'єм багажника. Однак Jimny залишиться досить компактним - за розмірами його можна порівняти з моделями В-класу.

Новий Suzuki Jimny Long збереже 1,5-літровий бензиновий двигун, але його доповнять «м'якою» гібридною установкою, як у відродженому Suzuki Grand Vitara. Потужність зросте зі 102 до 116 к. с. Звісно, в авто залишиться повний привід з понижувальною передачею, тобто його позашляхові можливості не постраждають.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015