Нове покоління Volkswagen Tiguan черговий раз потрапило на фото

22:00 20.12.2022
Нове покоління Volkswagen Tiguan черговий раз потрапило на фото

В об'єктиви шанувальників-«шпигунів» потрапило третє покоління кросовера Volkswagen Tiguan 2024. Німецький бренд усвідомлює важливість цієї моделі, особливо в умовах жорсткої конкуренції в сегменті, тому працює над виведенням на ринок нової генерації паркетника. Автомобіль був помічений у засніженій Швеції із дуже цікавим камуфляжем.

Варто зазначити, що фахівці з камуфляжу Volkswagen - справжні чарівники. Адже, дивлячись на «шпигунські» фотографії, може здатися, що перед нами серійна модель. Однак, це не так. Причому вона не зазнала особливих змін із актуальною версією кросовера. Але якщо подивитися на нижню частину дверей, можна побачити, як фахівці компанії намагалися відтворити декоративні планки, що проходять безперервною лінією по всьому корпусу. Позаду автомобіль також виглядає як актуальний Tiguan.

Фари німецької моделі ідеально приховані під камуфляжем, хоча вказівники повороту переїхали на верхній край, як і основні прожектори. Решітка радіатора є тонкою чорною рояльною стрічкою, прихованою під шаром пластику, а повітрозабірник, що охолоджує двигун, займає середню частину бампера. Вся область нижче за номерний знак - це камуфляж. Опубліковані «шпигунські» знімки цікаві тим, що на них видно частину більш просунутої панелі приладів з сучасним дисплеєм комбінації приладів, виконаний в стилі ID.4. Також помітний великий мультимедійний тачпад на центральній консолі.

Нове покоління VW Tiguan вийде на ринок у 2024 році. При цьому не виключено, що автомобіль представлять вже наступного разу. Німецький бренд має намір у цій моделі зробити ставку на збереження існуючих двигунів, проте вони будуть електрифіковані. У лінійці з'явиться версія eHybrid зі 100-кілометровою автономністю. Також повідомляється, що автомобіль, залежно від модифікації, буде оснащений переднім або повним приводом. А трансмісія буде безальтернативною - 7-швидкісною автоматичною коробкою DSG.


Источник: UAMotors
Фото: motor.es
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015