Tesla втрачає шанувальників через дії Ілона Маска

01:36 18.12.2022
Tesla втрачає шанувальників через дії Ілона Маска

Очільник компанії Ілон Маск все більше займається політикою. Через це він може втратити частину прихильників. Згідно з нещодавнім опитуванням, багато прихильників демократів у США відмовляються від Tesla, тоді як деякі республіканці стають на бік компанії.

The Wall Street Journal нещодавно поділився опитуванням Morning Consult, яке свідчить про те, що імідж бренду зазнає великого тиску, пов'язаного з політикою. Ймовірно, це пов'язано з тим, що генеральний директор Ілон Маск вирішив зробити політику однією зі своїх головних напрямків у Twitter.

Раніше Маск казав, що не дуже втручається в політику. Щобільше, коли деякий час тому він почав йти цим шляхом у Twitter, багато шанувальників попросили його припинити це. Це пов'язано з тим, що політика на цю мить дуже гаряча, а слова та дії Маска явно не влаштовують прибічників Байдена.

Придбавши Twitter, Маск, по суті, оприлюднив, що його (і Twitter) обов'язок - полагодити весь цей політичний безлад, щоб люди довіряли платформі та рухалися вперед. Однак у процесі багато відданих шанувальників Tesla, схоже, не розділяють поглядів Маска, тоді як їхні колеги-республіканці стають новими фанатами Tesla.

За даними Morning Consult, чиста прихильність Tesla серед демократів у США впала в середньому до 10,4% цього місяця, порівняно із середніми 24,8% у жовтні. У той же час прихильність серед республіканців зросла до 26,5% з 20% за той самий період.


Источник: 24tv.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015