Кросовер Ferrari Purosangue вперше помітили «на вулицях міста»

01:06 18.12.2022
Кросовер Ferrari Purosangue вперше помітили «на вулицях міста»

Ferrari Purosangue є першим кросовером італійської марки. Модель викликала справжній ажіотаж. За перші два тижні з моменту старту продажів вона зібрала замовлень на два роки наперед. Поставки клієнтам мають розпочатися у другому кварталі 2023 року, але до дилерів перші екземпляри вже почали надходити.

Днями глянцево-чорний кросовер був помічений у лондонському автосалоні HR Own Ferrari Mayfair. Машина виглядає неймовірно розкішно і стала справжньою окрасою салону. Шанувальники марки вперше змогли розглянути Purosangue наживо і заглянути в його салон.

Саме цей екземпляр кросовера має безліч елементів з необробленого вуглецевого волокна - передні та задні колісні арки, бічні спідниці, дифузор і т.д. Вони роблять його ще більш вражаючим. Ефектно виглядають двоколірні колісні диски та жовті гальмівні супорти. Салон Purosangue оброблений чорною шкірою та алькантарою.

Під капотом кросовера Ferrari встановлений 6,5-літровий безнаддувний двигун V12 потужністю 715 к.с. і 716 Нм крутильного моменту. Мотор працює в парі з 8-ступінчастою коробкою передач та системою повного приводу. Автомобіль може розігнатися до 100 км/год за 3,3 секунди. Його вартість розпочинається від 400 тисяч доларів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015