Вантажівкy Fuso Canter перетворили на ідеальний «кабінет»

23:41 17.12.2022
Вантажівкy Fuso Canter перетворили на ідеальний «кабінет»

Останнім часом багато компаній перевели своїх співробітників на віддалений режим роботи - WFH (Work-from-home). Крім багатьох переваг він має і ряд недоліків. А саме - стирає межу між роботою та відпочинком, що може призвести як до фізичних, так і до психічних розладів. Щоб цього не допустити інженери Fuso спільно з фахівцями токійської компанії Dream Pro розробили концептуальний мобільний кабінет NOMAD Pro.

NOMAD Pro побудований на шасі малотоннажника Fuso Canter. Родзинка машини у фургоні, що має відкидний правий борт. Таким чином, під час роботи людина не замикається у чотирьох стінах, а поєднується з природою, що допомагає уникнути депресивних станів.

Причому дизайнери розробили інтер'єр так, що незалежно від того, де стоятиме автомобіль, тут завжди був дух природи. Це і бамбуковий стіл, і оздоблення натуральним деревом, і підлога з кам’яними вставками. Особливий настрій створюють душова з табуретом для ванни (хіноки) або японська чаша для купання (оке).

Усередині NOMAD Pro є вбудований кухонний блок, а також розсувне з передньої стінки ліжко. Що й казати, для теплої пори року - це справді ідеальний кабінет для віддаленої роботи, так само як і кемпер для виїзду на природу.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015